Bootverhuur Aalsmeer

Vanuit het watersporthart van de Westeinderplassen bedienen wij onze klanten. Dat doen wij voornamelijk vanaf onderstaande locaties. We hebben dynamische afleverlocaties om zodanig onze klanten een mogelijkheid te bieden om zelf een opstap-locatie te kiezen, maar onze vaste standplaats is Aalsmeer aan de Uiterweg (centraal gelegen). Ben je benieuwd wat de Westeinderplassen te bieden heeft, kijk dan eens op de site Visit-Aalsmeer.

 

In de basis tref je onderstaand de dagen met starttijden die we hanteren voor losse verhuur;

  • MAANDAG T/M VRIJDAG (IN OVERLEG)
  • ZATERDAG EN ZONDAG OPEN VAN 07:00 TOT 17:00

Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Gewoon even bellen of mailen!

Bootjevankootje Aalsmeer

Onze vaste locatie is aan de Uiterweg 214 te Aalsmeer, bij Recreatiepark Aalsmeer. Een prachtig startpunt midden in het hart van het recreatiegebied. Wij zijn enkel aanwezig indien je een reservering hebt gedaan, telefonisch of via onze website. Recreatiepark Aalsmeer is hierin geen partij, maar faciliteert enkel de ligplaatsen.

Er is op de locatie plek om één auto veilig te parkeren op het terrein (per reservering). Meerdere auto's zijn helaas niet toegestaan.

Tevens bieden wij  overnachtingsmogelijkheden in tent of blokhut. 

Watertoren (Kudelstaart/Aalsmeer)

De trailerhelling in Aalsmeer gebruiken we voornamelijk als uitwijk locatie voor het te water laten van onze boten die op de trailer staan. Het is een prima startpunt, gezien de voldoende parkeergelegenheid en de steiger die in het verlengde ligt van de helling.