Veel gestelde vragen (Verhuur)

Vragen Antwoord
Hoe kan ik reserveren? Middels bovenstaande pagina "Reserveren" kan je een reservering doen. Kom je er niet uit dan mag je altijd bellen natuurlijk!
Hoe kan ik betalen? Betalen kan op locatie middels contant of PIN.
Hoe kan ik de reservering annuleren? Je kan tot maximaal 2 dagen voor de afgesproken datum kosteloos annuleren. Bel of mail.
Hoe gebruik ik de boot en of motor? Bij het uitreiken van de boot krijg je een korte instructie. Tevens tref je een instructiefilm (zie onderaan) op de site en instructiekaart in de boot.
Wat moet ik doen bij Pech? Indien je een thuiskomer hebt bij besteld, dan kan je middels de elektromotor weer naar het startpunt, anders kan je natuurlijk ook ons bellen, enkel kunnen we geen tijdspad garanderen. Tevens tref je een instructiekaart in de boot met de handelswijze.
Wat moet ik doen bij Schade? Vervelend, maar kan gebeuren. Je dient dan even contact te zoeken en de schade telefonisch melden.
Hoe oud moet ik zijn? Je mag een boot reserveren en besturen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Tenzij specifiek anders aangegeven.
Mag de hond mee op de boot? We gaan er vanuit dat je de boot schoon retourneert, dus geen probleem.
Mag je alcohol nuttigen aan boord? Geen probleem, maar we volgen hierin wel de letter van de wet en wees bewust van de invloed van alcohol en het vaargedrag.
Hanteren jullie een borg en of eigen risico? De borg is EUR 100,- en het maximale eigen risico EUR 250,- per gebeurtenis, tenzij anders overeengekomen.
Hoe kan ik de boot retourneren? Je kan de boot op instructies zelf achterlaten bij het ophaalpunt. Je dient deze wel middels het cijferslot op slot te zetten en even af te melden.
Hoe ontvang ik mijn borg retour? Na het controleren van de boot storten wij binnen 3 dagen de Borg retour of direct indien wij aanwezig zijn bij de inname.
Hoe moet ik tanken? Het is enkel toegestaan om de externe tank los te koppelen en deze bij een tankstation af te tanken. Gebruik nooit oude en of zelf meegenomen brandstof.
Zijn de boten verzekerd? Zeker! Al onze boten vallen onder een vlootdekking van Nationale Nederland, welke een aansprakelijkheid dekt tot EUR 5.000.000,-

Hoe start je een buitenboordmotor?

Basisregels op het water?